Korpi Instruments
Ainonsola 13, 60120 Seinäjoki
Olen paikalla sovittuna aikana
puh. 040 533 1580
korpi.instruments (at) gmail.com
Tuotteet
·Soitinpiirustukset·

Korpi Instrumentsin valmistamat CAD-soitinpiirustukset ovat mittatarkkoja ja selkeälukuisia. Mitat ovat ilmoitettuna millimetreinä.

Huom! Tuotteet eivät siis ole minkään soitintehtaan alkuperäisiä teknisiä piirustuksia.

Stratocaster -tyylinen kitara

Maailman kopioidumman kitaramallin täydellisyyttä hipovat piirustukset. Kuvannosta löytyy alkuperäinen 50's kokovaahterakaula yksitoimisella säätöraudalla ja isommalla 70-luvun lavan muodolla otelaudallinen kaula kaksitoimisella säätöraudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko. Näillä piirustuksilla ei voi mennä vikaan.

29€


Les Paul -tyylinen kitara

Vaativammalle rakentajalle maailman kuuluisin kaarevakantinen sähkökitara. Tämä klassikko otettiin tuotantoon 1950-luvulla ja malli on pysynyt tänäpäivänäkin samana. Kuvannossa on kaikki tarpeellinen mittoineen sekä kannen veistämisen helpottamiseksi poikkileikkausprofiilit löytyvät sivukuvantona. Kaulavaihtoehtoina on 1- tai 2-toimisella raudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", humbucker-mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


SG -tyylinen kitara

Kuuluisat 60-luvun pirunsarvet paperiversiona. Kaulavaihtoehdot on 1- tai 2-toimisella kaularaudalla. Piirustuksista kaikki tarpeellinen kytkentäkaavioineen sekä extreme-rakentajille humbucker-mikrofonien valmistusohjeet, kuten Les Paul -piirustuksissakin. Mukana tietenkin se helppolukuinen mensuuritaulukko ja tarkoille rakentajille satulakompensaatio-ohjeet.

29€


Paul Reed Smith -tyylinen kitara

TULOSSA! Kuvannossa on kaikki tarpeellinen mittoineen sekä kannen veistämisen helpottamiseksi poikkileikkausprofiilit löytyvät sivukuvantona. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", humbucker-mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


Jazzmaster -tyylinen kitara

TULOSSA! Hyvää kannattaa odottaa. Laitetaan myyntiin vasta kun piirustukset ovat täysin valmiit. Kuvannosta löytyy kaikki tarvittava.

29€


Jaguar -tyylinen kitara

TULOSSA! Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko. Sekä tietenkin kaikki muukin tarvittava tieto.

29€


Jazz Bass -tyylinen basso

60-luvulta tutun legendaarisen sähköbasson tarkat piirustukset. Kuvannosta löytyy otelaudallinen kaula kaksitoimisella säätöraudalla sekä reunalistoitettu "vintage" -malli kuvattuna kokovaahterakaulalla ja yksitoimisella säätöraudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


Precision Bass -tyylinen basso

Maailman ensimmäinen kaupallisesti menestynyt sähköbasso -malli. Kuvannosta löytyy otelaudallinen kaula kaksitoimisella säätöraudalla sekä kokovaahterakaula ja yksitoimisella säätöraudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


Mikäli tarvitset jonkun erikoisemman soitinpiirustuksen, kysy!