Korpi Instruments
Ainonsola 13, 60120 Seinäjoki
Olen paikalla sovittuna aikana
puh. 040 533 1580
korpi.instruments (at) gmail.com
Tuotteet
·Soitinpiirustukset·

Korpi Instrumentsin valmistamat CAD-soitinpiirustukset ovat mittatarkkoja ja selkeälukuisia. Mitat ovat ilmoitettuna millimetreinä.

Huom! Tuotteet eivät siis ole minkään soitintehtaan alkuperäisiä teknisiä piirustuksia.

Telecaster -tyylinen kitara

Ensimmäisen teollisesti tuotetun sarjavalmisteisen kiinteärunkoisen sähkölankkukitaran piirustukset. Kuvannosta löytyy otelaudallinen kaula kaksitoimisella säätöraudalla sekä kokovaahterakaula ja yksitoimisella säätöraudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko. Näillä piirustuksilla ei voi mennä vikaan.

29€


Stratocaster -tyylinen kitara

Maailman kopioidumman kitaramallin täydellisyyttä hipovat piirustukset. Kuvannosta löytyy alkuperäinen 50's kokovaahterakaula yksitoimisella säätöraudalla ja isommalla 70-luvun lavan muodolla otelaudallinen kaula kaksitoimisella säätöraudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko. Näillä piirustuksilla ei voi mennä vikaan.

29€


Les Paul -tyylinen kitara

Vaativammalle rakentajalle maailman kuuluisin kaarevakantinen sähkökitara. Tämä klassikko otettiin tuotantoon 1950-luvulla ja malli on pysynyt tänäpäivänäkin samana. Kuvannossa on kaikki tarpeellinen mittoineen sekä kannen veistämisen helpottamiseksi poikkileikkausprofiilit löytyvät sivukuvantona. Kaulavaihtoehtoina on 1- tai 2-toimisella raudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", humbucker-mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


SG -tyylinen kitara

Kuuluisat 60-luvun pirunsarvet paperiversiona. Kaulavaihtoehdot on 1- tai 2-toimisella kaularaudalla. Piirustuksista kaikki tarpeellinen kytkentäkaavioineen sekä extreme-rakentajille humbucker-mikrofonien valmistusohjeet, kuten Les Paul -piirustuksissakin. Mukana tietenkin se helppolukuinen mensuuritaulukko ja tarkoille rakentajille satulakompensaatio-ohjeet.

29€


Paul Reed Smith -tyylinen kitara

Modernia muotoilua parhaillaan. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", humbucker-mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


Jazzmaster -tyylinen kitara

Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko. Sekä tietenkin kaikki muukin tarvittava tieto.

29€


Jaguar -tyylinen kitara

Mukana tarvittavat muodot. Huom! Ilman kytkentäkaaviota.

29€


Jazz Bass -tyylinen basso

60-luvulta tutun legendaarisen sähköbasson tarkat piirustukset. Kuvannosta löytyy otelaudallinen kaula kaksitoimisella säätöraudalla sekä reunalistoitettu "vintage" -malli kuvattuna kokovaahterakaulalla ja yksitoimisella säätöraudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


Precision Bass -tyylinen basso

Maailman ensimmäinen kaupallisesti menestynyt sähköbasso -malli. Kuvannosta löytyy otelaudallinen kaula kaksitoimisella säätöraudalla sekä kokovaahterakaula ja yksitoimisella säätöraudalla. Mukana myös helppolukuinen "kytkentäkaavio", mikrofonien mitat sekä mensuuritaulukko.

29€


Mikäli tarvitset jonkun erikoisemman soitinpiirustuksen, kysy!